reforma interiorisme Sabadell

Mobles a mida a Sabadell

Fabriquem i muntem tot tipus de mobles de la llar a mida a Sabadell. Consulteu-nos sense compromís

moble a mida a Sabadell

 

El mobiliari de la llar no és només un simple complement que utilitzem per emmagatzemar la nostra roba o estris de cuina, sinó que és una cosa que té un valor més important i significatiu. Els nostres mobles són els elements físics que donen a conèixer als altres idees sobre la nostra personalitat, el nostre estil i la nostra forma de viure. Tots nosaltres triem els mobles perquè ens agrada el seu disseny, estem completament segurs que són funcionals i satisfan les nostres expectatives pel que fa a l'estil. A Loes Banys i Cuines complim amb totes aquestes exigències i us proposem mobles únics i especials, perquè faci de la seva llar una amb personalitat pròpia.

MOBLES DE LA LLAR A MIDA

Al nostre establiment ens dediquem al disseny, fabricació i venda de mobles a mida a Sabadell. Això vol dir que s'adapten a l'espai disponible i és possible personalitzar fins al més mínim detall (tiradors, colors, acabats, dissenys, etc.)

D´altra banda, a Loes Banys i Cuines també l´oferim una opció més econòmica, que consisteix en la venda de mobiliari fabricat amb mides estàndard. En aquest sentit, també poden estar tranquils, ja que l´oferim mobiliari de les cases comercials i fabricants més importants del sector. Per a nosaltres la qualitat ha d'estar per sobre de tot. .

MOBLES DE CUINA I BANYS

Els mobles més demandats pels nostres clients són els que van a la cuina o el bany. Es tracta d'estades que s'utilitzen molt diàriament i, per tant, es renoven amb una periodicitat més gran que els de la resta de la llar. Venem cuines i banys integrals, és a dir, tenim des d'un simple mirall fins a una cuina completa, inclòs els taulells. A més a més, completem el nostre catàleg amb una extensa selecció d'aixetes, electrodomèstics i mampares.

LOES BANYS I CUINES

  Av. Matadepera, 160,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  93 716 63 85