reforma interiorisme Sabadell

Empresa de reformes a Sabadell

Ens dediquem a la realització de reformes parcials i integrals en habitatges i locals a Sabadell

empreses de reformes a Sabadell

 

Està cansat de la cuina tan poc funcional que té? Vol donar un aire nou a la seva cambra de bany? S'ha comprat un habitatge que necessita una reforma pràcticament integral? Si està buscant la resposta a aquestes preguntes, està d'enhorabona, ja que ha trobat el lloc perfecte per fer tots els seus somnis realitat: Loes Banys i Cuines. Som una empresa de reformes a Sabadell que des de fa diversos anys es dedica a la realització de tot tipus de reformes en interiors, tant parcials com integrals.

Oferim projectes clau en mà, adaptats a les seves necessitats

Què és el que ha de fer per gaudir dels nostres serveis exclusius? La resposta és molt senzilla, tan sols ha de posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels mitjans publicats en aquesta pàgina web, explicar-nos el que necessita i a partir d'aquest moment ens encarregarem de tot: mesurament, realització del projecte, pressupost personalitzat , desenvolupament de l'obra i finalització al seu propi domicili. Tot això amb personal propi, àmpliament experimentat i seriós al seu treball.

Els espais que més reformem són les cuines i els banys, tot i que podem desenvolupar el nostre treball a qualsevol estada de la seva llar o oficina. Si hi ha alguna cosa que ens caracteritza per sobre de tota la resta és la qualitat final dels nostres projectes i la professionalitat de tota la nostra plantilla. En aquest sentit, tenim cura fins al més mínim detall i ens adaptem, per complet, als seus gustos i necessitats.

Demani'ns pressupost i l'hi donarem sense compromís

Ens trobem al municipi barceloní de Sabadell, encara que no tenim problema en desplaçar-nos a municipis propers.Gaudim d'una bona reputació a la zona del Vallès, posició que mantenim gràcies a uns mobles funcionals, uns dissenys exclusius i uns serveis personalitzats. No esperi més i vingui a conèixer-nos, el sorprendrem.

LOES BANYS I CUINES

  Av. Matadepera, 160,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  93 716 63 85